«BRP ЦЕНТР КИЕВ» – расширяем горизонты!

5 квітня запрошуємо всіх на відкриття НОВОГО Дилерського Центру повного спектру в Києві «BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД»!

Будемо раді бачити Вас о 15:00 за адресою: місто Київ, вул. Живописна, 2а.

Завітайте до «BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД» з 05 по 13 квітня. Ознайомтесь з технікою BRP та отримайте приємні компліменти від нас та наших партнерів Яхт-клубу «Маячок», бренду Jameson Irish Whiskey.

Мистецтво бути хорошим дилером полягає в здатності відповідати вимогам ринку. Відкриття нового дилерського центру це прагнення, як можна ближче бути до наших клієнтів. А головна для нас оцінка – задоволеність і їхня довіра.

Продаж всієї лінійки техніки BRP, професійне гарантійне і післягарантійне обслуговування, виїзну сервісну підтримку наших клієнтів, можливість придбати оригінальні запасні частини, додаткове обладнання та аксесуари, а також приємну дружню атмосферу – завжди готовий запропонувати Вам наш новий дилерський центр «BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД».

Всі відвідувачі отримають запрошення на Выставку яхт и катеров Water Summer Activity (WSA) від Яхт-Клубу «Маячок». WSA – яскрава подія літнього сезону 2019 для любителів водного спорту та активних розваг на воді та під водою, представників яхтового бізнесу, фахівців галузі, шанувальників яхтінгу, катерів і човнів.