Додайте газу, щоб злетіти вище!

Це так просто! Польоти на FLYRIDE™ не зможуть залишити вас байдужими!

FLYRIDE™ це літаюче плавзасіб з системою EZ-Flight Control System™, яка дозволила об’єднати відпочинок та екстремальні водні види спорту. Це стало можливим завдяки ексклюзивної технології управління польотом від Zapata.

FLYRIDE™ – це перший гідрофлай з простим управлінням, зрозумілим навіть дитині, і потужною системою електронної стабілізації. Компанія Zapata розробила просунуту систему стабілізації, діючу в інноваційних персональних авіаційних платформах Flyboard Air™ і EZ-Fly™.

За рахунок цієї технології Zapata змінив світ екстремального спорту. Поєднання надійної конструкції та інноваційного ПО відрізняє FLYRIDE™ від його аналогів. Новий продукт призначений для того, щоб зробити гідрополети доступними більш широкому колу людей.

Гіроскопічна підтримка балансу робить FLYRIDE™ найстабільнішим серед усіх аналогів.
• Сигнали зворотного зв’язку (вібрації керма) при включенні автоматичного режиму.
• Автоматичні повороти і обертання навколо своєї осі при натисканні кнопки.
• Автоматичний зліт.
Управління FLYRIDE ™ схоже на управління гідроциклом, за винятком того, що доданий контроль за пересуваннями в вертикальній площині. Щоб повернути, просто поверніть кермо в потрібну вам сторону!

Утримати баланс на FLYRIDE ™ набагато простіше, ніж на велосипеді, внутрішні датчики і електроніка зроблять це за вас. Вони забезпечують безперервне мікрорегулювання, щоб підтримувати висоту FLYRIDE ™ і стабільність, навіть коли райдер зміщує свою вагу.

FLYRIDE ™ здатний витримувати до 200 кг при використанні гідроцикли потужністю 300 к.с.