Гідроцикл Sea-Doo GTX Limited 300 2021 року-флагман туристичного класу з найпотужнішим двигуном Rotax® 1630 ACE ™ 300 к.с.

У новому модельному році він оновлений і порадує технічними нововведеннями своїх власників.

SEA-DOO GTX LTD 300 оснащений новим кольоровим дисплеєм діагоналлю 7,8 дюймів з регулюванням яскравості і адаптацією під час доби (світлий / темний). Тепер через систему Bluetooth за допомогою програми BRP Connect можливо підключити телефон і інтегрувати його дані в інфоцентр: музика, карти, погода та інше.

BRP Audio – premium system. При відтворенні музики через систему Bluetooth за допомогою програми BRP Connect, звук відтворення регулюється автоматично в залежності від швидкості (вибирається в налаштуваннях програми інфоцентру).

Інноваційна система iDF Debris Free Pump System-система очищення водомета. Вона допомагає видалити сторонні предмети та сміття з водомета. iDF активується простим натисканням кнопки на лівій рукоятці керма.

Принцип роботи: заглушіть двигун, натисніть клавішу iDF, на інфоцентрі відобразиться режим iDF, натисніть клавішу старт і система очистить водозабірну решітку, змінивши напрямок потоку води в зворотній бік, після чого знову натисніть клавішу старт і гідроцикл повернеться в нормальний режим.

Система iBR 3-го покоління, тепер гальмування на воді стає ще швидшим і безпечнішим.
Кріплення LINQ на палубі дозволяють встановити кофри, каністри і рибальський ящик. Відкидна підніжка допомагає вибратися з води.

Серед особливостей GTX LTD 300 – глибиномір вже є в стандартній комплектації гідроцикла, дані відображаються на новому великому рідкокристалічному дисплеї.

Гідроцикл Sea-Doo GTX Limited 300 2021